Hur man organiserar arbetet i flottan och för att optimera kostnad

Hur man organiserar arbetet i flottan och för att optimera kostnad

Principer för fleet management

Hantera fleet uppgift är inte så enkelt som det verkar från utsidan. Dagliga processer innebär inte bara beräkningen av kostnaderna och balansräkningen för transporter i bolaget. Det är viktigt att optimera kostnaderna och för att bestämma policy att arbeta har varit en win-win för alla parter som deltar. Överväga några viktiga principer, varefter, kommer ägaren av godstransporter höja produktiviteten och deras inkomster.

Bildandet av flottan

Utgör en del av flottan är nödvändig med tanke på de aktiviteter som du kommer att leda. Diversifiera kompositionen, i garaget måste finnas vissa kylskåp, lång längd, små lastbilar.Orienterad till marknadens behov, mängden och sammansättningen justeras i färd med att ta reda på din specifikation. Om kunderna begär en viss typ av bil, och det är du – kunderna blir nöjda och öka intäkterna.

Alternativ parkera en bil varumärke

Kostnaderna för att upprätthålla olika märken av lastbilar är alltid bra, de enskilda komponenterna krävs stigande reparationskostnader. För att undvika detta, ett garage Komplettera olika modeller av samma märke. Dessutom kommer kunderna att lära känna honom och litar på. 

Organiserade förare

 Från kvaliteten på förarna beror på ditt rykte, kostnaderna för reparationer av olyckor och aktualitet transporter. Om förare är ansvariga, kan du lita på dem. Dela transportgrupper och ange ansvarig för varje, tilldela ansvar och flytta en del av den styrande myndighet för underhåll och upprätthållande av ordning. 

Utläggshantering

För att förstå hur maskinerna fungerar effektivt och som föra kostnaderna fördela poster i två kategorier av kostnader – allmänna och på varje lastbil individuellt.Detta gör det möjligt att övervaka produktivitet och tid att identifiera olönsamma transport, sälja den och få till vinst. 

Driver kommunikation med kunder träning

Administration finner kunder och kommunicera med dem förare – ta och ta laster. På hur väl åkarna går dialog med kunderna, kommer att bero på ditt rykte. På tal på uppdrag av företaget, skapar föraren din bild. För att spåra vägen in GPRS-navigering till lastbilarna, så kunderna är säker på laster. 

Förare hyra en egen transport

Att attrahera externa resurser, kommer ägaren av fordonsparken spara kostnaden för att köpa bilar, betalar endast för reparationer och bränsle. En ökning av antalet anställda i städerna, kommer du utöka geografi. Regler företaget ge varje förare.